Sprijină performanţa

SPRIJINA PERFORMANTA!

Potrivit Codului Fiscal, contribuabilii persoane fizice pot direcţiona in fiecare an 2% din impozitul pe venit, către orice entitate nonprofit.

Fiecare cetăţean al României plăteşte ca persoana fizica un impozit pe venitul global realizat in anul anterior. Conform legislaţiei in vigoare, fiecare cetăţean roman poate direcţiona o suma reprezentând 2% din impozitul pe venitul global datorat Statului către susţinerea unei entităţi nonprofit/unităţi de cult din tara noastră.

Daca sunteţi interesaţi sa contribuiţi la proiectele noastre, in vederea dezvoltării baschetului juvenil al  ASOCIAŢIEI SPORTIVE MAGICBALL prevederile legale in vigoare va oferă posibilitatea de a va implica, fără ca acest lucru sa va afecteze bugetul!

Important – Suma aferenta celor 2% din impozit se poate dirija spre o singura organizaţie! Aceasta suma nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie ci este in esenţa un impozit deja plătit de tine către stat, dar care astfel îl poţi redirecţiona către sectorul neguvernamental. Legea este un sprijin indirect oferit de către stat, sectorului non-profit si este un model de „filantropie de tranziţie” data fiind aplicarea ei numai in tarile Europei de Est.

Daca doriţi sa sprijiniţi ASOCIAŢIA SPORTIVĂ MAGICBALL, si, implicit, sportivii care activează la acest club prin direcţionarea procentului de 2% din impozitul dvs. către ASOCIAŢIA SPORTIVĂ MAGICBALL, pana cel târziu in 15 Mai 2011, va rugam urmaţi instrucţiunile:

I. Daca aţi obţinut venituri NUMAI din SALARII, chiar daca angajatorul dvs. a depus deja fisa dvs. fiscala, va trebui sa completati formularul 230:

1. Descărcaţi Formularul 230 de AICI
2. Instrucţiuni de completare:

  • - punctul A – datele dvs. de identificare
  • - punctul B – la suma nu se completează nimic (va fi completata ulterior de către fisc)
  • - denumire entitate non-profit: ASOCIAŢIA SPORTIVĂ MAGICBALL – AFJ
  • - cod de identificare fiscala: 28180599
  • - cont bancar (IBAN): RO04INGB0000999902404111 – ING Bacău

3. Depuneţi formularul completat la sediul Direcţiei Finanţelor Publice
– este suficient intr-un singur exemplar – nu este necesar a se depune împreuna cu formularul 210
4. Termen de depunere: 15 Mai 2011
5. Formularul trebuie semnat de dvs. insa nu este obligatoriu sa-l depuneţi personal. Oricine poate depune formularul dvs. Daca aveţi colegi de serviciu care nu si-au pus problema direcţionării procentului de 2%, le puteţi sugera completarea formularului 230 si pot fi depuse toate formularele cu un singur drum la Direcţia Finanţelor Publice.

II. Daca aţi obţinut SI ALTE VENITURI decat salarii (declarate la finanţe), va trebui sa completaţi formularul 200 de AICI, inclusiv capitolul III, “Destinaţia sumei privind 2% din impozitul pe venitul anual datorat”, cu datele ASOCIAŢIA SPORTIVĂ MAGICBALL:

– denumire entitate non-profit: ASOCIAŢIA SPORTIVĂ MAGICBALL – AFJ
– cod de identificare fiscala: 28180599
– cont bancar (IBAN): RO04INGB0000999902404111 – ING Bacău
Termen de depunere: 14 Mai 2011

 

Download mp3